Izolimi me AudioOrb!

Shpenzimi i kohës brenda një sfere , jo për të gjithë është një ide e mirë, por për ata të cilët duan të largohen nga streset e jetës së përditshme,

sfera AudioOrb mund t’iu ndihmojë! Sfera e quajtur AudioOrb është e pajisur me një vrimë të vogël nga e cila mund të hysh , përmban një dyshek , i cili merr formën e trupit tuaj dhe përmban 18 altoporlanta dhe blloqe që  ndalojnë zhurmat që vijnë nga jashtë , duke lejuar që të dëgjoni muzikën tuaj të preferuar! Kjo pajisje u krijua nga laboratori krijues skandinav ST në bashkëpunim me studion eksperimentale  ” Petter Johansson Art Direction and Design”. Në dispozicion janë vetëm 2 AudioOrbs dhe secila për vetëm £ 9,100.

Burimi:http://www.dailymail.co.uk