Jastëku karikues!

1Nëse nuk mund të rrini pa telefonin apo tabletin tuaj madje edhe kur jeni duke pushuar ,

2 3 bateria

 disa shpikës kanadezë krijuan një jastek  që gjithashtu funksionon si një karikues .Jasteku vjen me dy bateri portative  dhe secila bateri është e pajisur me dy porta USB , qe mundëson karikimin e tabletit dhe telefoneve në të njëjtën kohë.Jasteku me fuqi është krijuar veçanësisht për personat që shikojnë TV, qëndrojnë në tabletët e tyre.. etj. Kjo ishte një ide e shpikësit Geoff Martin, e cila i erdhi ne mendje kur po fliste me vëllain e tij dhe bateria e telefonit i ra. Ai filloi të punojë me projektin e tij me partneren  Lisa Sutt dhe së bashku krijuan dizanje të ndryshme. Jastëku shitet për $79 .

Burimi:http://www.dailymail.co.uk/