Pajisja HDMI Streaming Stick e “Roku!”

Roku sapo ka nxjerrë një pajisje të re , që duket qartë që do ti konkurojë pajisjet shumë popullore të Google Chromecast. Quhet  Roku Streaming Stick dhe kushton  $49.99. Edhe në vitin 2012 Roku nxorri një pajisje të tillë por që  kushtonte $100 dhe nuk ishte kaq e sofistikuar. Pajisja e re  lidhet me Tv me anë të portës HMDI dhe vjen me një komandë më klasike.

Roku  kohët e fundit ka shtuar një app YouTube, si dhe WatchESPN dhe WATCH Disney Apps.  Tashmë përdoruesit mund të kalojnë një video, media nga pajsja e tyre në TV .HDMI Streaming Stick do të dalë në shitje online dhe në dyqane muajin tjetër.

Burimi:http://www.webpronews.com/