Pajisja TalkBand!

1Duket sikur këtë vit të gjithe po krijojnë teknologji e cila mund të “vishet”, dhe e fundit vjen nga krijuesi i telefonave Huawei.

TalkBand 1 vjen me një ekran 1.4inch, me GPS dhe një hapamatës dhe gjithashtu TalkBand do të monitorojë modelet e gjumit  si  Fitbit. Kjo pajisje vepron si pajisja Samsung Gear  dhe i lejon përdoruesit që të bejnë telefonata nga “gishti” i tyre.

Burimi:http://www.dailymail.co.uk