Parkimi i makinës nga smartphone!

Shoferët të cilët luftojnë për të hyrë e për të kthyer makinën e tyre në hapësira të ngushta ,

tani nuk duhet të shqetësohen më sepse Bosch ka marrë përsipër që ta zhvillojë të gjithë këtë proces! Sistemi automatik i parkimit , përfshin instalimin e 12 sensorëve në makinë , të cilët skanojnë rrugën dhe parkojnë makinën. Kjo teknologji është aq e sofistikuar sa lejon shoferin që ta parkojë makinën nga rruga , duke përdorur një aplikacion në smartphone-in e tyre! Mendohet se sistemi do të përdoret më shumë në Britani dhe Evropë, ku hapësirat e parkimit në supermarkete , zyra.. etj , janë mjaft të ngushta! Sistemi i parkimit automatik u zbulua nga nja kompani gjermane  në International Consumer Electronics Show (CES) në Las Vegas.

Burimi:http://www.dailymail.co.uk