Printimi 3D i lodrave !

Në fillim të vitit të kaluar Makie Lab  hyri ne tregun e printimit 3D me një ide të mrekullueshme -printimin e lodrave tredimensionale.

Tani në CES ata po flasin për punën që po bëjnë për prodhimin e lodrave te shekullit 21. Makie Lab ka krijuar një faqe interneti , ku fëmijet mund ti projektojnë lodrat e tyre dhe ti dërgojnë, që më pas ato të prodhohen nga Makie Lab. Ajo çka krijon një avantazh për Makie Lab , është lidhja e ngushtë që krijohet mes lodrës dhe fëmijës . Alice Taylor e  CES thotë se asnjë lodër nuk është kthyer  në vitin e kaluar, gje që tregon  se femijët me të vërtetë janë të kënaqur nga këto lodra.

Burimi:http://www.webpronews.com/