Qielli gjatë natës – përmes syve të një kompjuteri!

Sapo i sheh ato duken thjesht si një seri mahnitëse fotosh të marra nga hapësira , që tregojnë qytetet të mbërthyer nga dritat, por në fakt ato janë krijuara me anë të kompjuterit.

Artisti Marc Khachfe filloi të punojë në të pasi donte të vinte një foto të Londrës në murin e tij, por imazhet që kishte gjetur të NASA nuk i kishin pëlqyer. “Më pëlqejnë shumë imazhet e astronautëve që marrin nga hapësira  dhe prandaj doja të printoja Londrën për murin tim” -tha artisti 38 vjeçar për MailOnline.”Unë jam një animator 3D, kështu që unë kam shumë përvojë, dhe kam kërkuar  që të gjej një mënyrë për ti bërë vetë , pasi imazhet nga NASA janë jo shumë te qarta!

Burimi:http://www.dailymail.co.uk/