Scooter elektrik dhe një valixhe!

 

Kombinimi i një motoçiklete të vogël me një valixhe , duket paksa e çuditshme.

Kjo është ajo  që është krijuar fillimisht si një prototip nga Green Energy Motors. Commuter Case,  është projektuar për të lehtësuar punën e atyre që përdorin motoçikleta të vogla.Kushton $ 5,990 (£ 3500), por për shkak se ajo është një prototip, kompania tha se do t’i përdorin këto para për të financuar prodhimin. Motoçikleta e vogël është me bateri të rikarikueshme dhe mund të ecë deri në 20km/h.

Burimi:http://www.dailymail.co.uk/