Stilolapsi i “përjetshëm”!

1 2Ato janë të njohur për dizenjimine makinave më të mira sportive , por tani këto artistë  të kompanisë Pininfarina kanë nxjerrë një pajisje  shkrimi, si stilolaps.

Pajisja e shkrimit  4.EVER Pininfarina Cambiano nuk përdor bojë, por në vend të kësaj ka një tip të bërë nga një aliazh të veçantë metalik.  Pajisja mendohet se do të jetë “e përjetshme”, sepse nuk ka nevojë për mprehje si një laps dhe nuk harxhon bojë si një stilolaps. Në të është kombinuar alumini dhe druri dhe dizenjimi është i ngjashëm me atë të makinave. Akoma nuk ka informacione për sa i përket çmimit po së shpejti do të dalë në shitje në faqene internetit të  Pininfarina.Bashkë me të do të shitet gjithashtu një fletore me letër prej guri.

Burimi:http://www.dailymail.co.uk/