Udhëtim magjepsës përmes Universit!

Nga majat më të larta të Himalajës deri në kuqerrimin   e horizontit pas Big Bang,

1 2 3 4 5 6

 kjo sekuencë e pabesueshme merr shikuesit në një udhëtim të mrekullueshëm  e magjepsës  përmes universit  të njohur! Videoja tregon  jashtë nga toka  orbitat e satelitëve , diellin dhe sistemin diellor   para se të zbuloheshin sinjalet e para te radios. Duke fluturuar më tej ajo merr shikuesin në një udhëtim të shpejtë rreth Rrugës së Qumështit. Çdo yll , planet , kuazar i parë në këtë sekuencë, është kapur për  tu vendosur në hartën më të plotë katërdimensionale të universit-Atlasi i Universit Digjital!

Burimi:http://www.dailymail.co.uk/