Vepra e artit me 17 milionë ngjyra!

Këto vepra arti janë aq të bukura sa kur i sheh për herë të parë të bëjnë të mendosh se janë pikturuar me dorë.2 3 13

 

Në fakt ato janë rezultati i një algoritmi kompjuterik dhe përmbajnë gati 17 milion ngjyra të ndryshme. E quajtur  ‘rainbow smoke’ , dizenjimi dhe software u krijua nga programuesi  hungarez Jozsef Fejes, si pjesë e një konkursi online.

Burimi:http://www.dailymail.co.uk/