10 Teste per maturantet 2013

maturaKetu mund te shkarkoni 10 teste  te  ngjashme me testet e matures shteterore. Testet permbajne hapsiren e nevojshme per ushtrimet me zgjidhje. Kuptohet pjesa e pare ka 13 ushtrime me alternativa. Ne krye te sejciliteshte tabela e pikeve dhe vleresimi (i cili nuk eshte i njejte me ate qe mund te beje komisioni ). E GJITHA KJO NE NDIHME TE MATURANTEVE TE MATURES 2013.

KETU MUND TA SHKARKONI.

Nese nuk hapet ne kompiuterin tuaj atehere keni nevoje te instaloni Adobe Reader