JUVEVENTUS Kampionia e Italisë

Tifozet e Juves kanë dalë nëpër rrugët e Torinos, për të festuar bashkë me lojtarët dhe drejtuesit e ekipit gjatë gjithë ditës, deri në mbremje.Hipur në një autobus të hapur, futbollistët e Juves kanë shëtitur  nëpër rrugët e Torinos, që për këtë natë ka qenë tërësisht i veshur bardhezi.

juve10 juve juve1 juve2 juve4 juve5 juve6 juve7 juve8