Samsung vazhdon të mbështesë Apple.

Samsung u zhvillua si konkurent kryesor i Apple në hapësirën e smartfonëve  Apple ka  përdorur gjithë fuqinë e saj për të mbajtur prapa kompaninë Koreane  dhe në të njëjtën kohë ka përdorur Samsung si furnizues.

Apple bëri përpjekje për të shmangur lidhjet me Samsung vitin e kaluar , e urdhëruar nga një kompani tjetër , por tani po shikojmë që Samsung është e vetmja kompani që mund të fuenizojë Apple me komponentë të caktuar iPhone dhe i Pad . DigiTimes Research raportoi se Samsung  do të mbetet një furnizues i madh i Apple . Apple do të porosisë panele nga Samsun për të ardhmen e parashikueshme!  Samsung dhe LG janë të raportuara që do  të jenë furnizues për panelet e iMac, me furnizues kryesor LG.

Burimi: http://www.webpronews.com/