Instalimi i XP dhe Linux ne te njejtin PC

Ketu keni nje tutorial te shkurter se si mund te instaloni dy sisteme operative ne kompiuterin tuaj. XP + UBUNTU. Njelloj veprohet edhe per ndonje version tjeter linux-i.    01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23