Me KeepVid mund të shkarkoni videot e YouTube dhe t’i shihni kur jeni offline

Me KeepVid mund të shihni videot në YouTube pavarësisht se mund të jeni të lidhur në Internet ose jo.

Në fillim kontrolloni nëse përmbajtja e videos që do të shkarkoni mbrohet nga ligji i të drejtës së autorit (Copyright).

 

1-Kopjoni linkun e adresës së videos në YouTube që doni në krye të faqes. 

2-Hapni faqen e KeepVid dhe tek fusha që ndodhet në krye të faqes vendosni URL-në e videos që kopjuat.

3-Klikoni butonin Doënload që ndodhet në të djathtë të URL-së.

Zgjidhni vformatin më të mirë të videos. Sigurisht versioni më i mirë do të ishte formati MP4 me rezolucionin më të lartë të mundshëm ( MP4 1080). Videoja e shkarkuar në këtë mënyrë mund të hapet në pjesën më të madhe të kompjuterave, smartfonëve dhe tabletëve.