Si të anulosh adresën tënde online?

A keni provuar ndonjëherë të fshini adresën tuaj ( Gmail , Yahoo, Pandora)? Së pari ju duhet të gjeni faqen e anulimit, e cila nuk është saktësisht e lehtë, pastaj duhet të plotësoni një formular të postës elektronike (email). Kjo është një praktikë standarte  me një mori të shërbimeve të internetit.

Disa anullojnë adresat fare thjeshtë ndërsa disa të tjerë  pak më vështirë. JustDelete.me  ofron lidhje me disa  shërbime nga Adobe te Zoho . Ajo çfarë duhet të bëni është të klikoni mbi  atë  shërbim që ju dëshironi ta lini , që do tju qojë menjëherë te faqja juaj e anulimit. Para se ta bëni këtë nëse dëshironi informacion më të detajuar klikoni  Shoë Info  dhe kjo do tju ofrojë ju një pasqyrë të shkurtër  informacioni.

JustDelete.me është i dobishëm jo vetëm për anulimin e llogarive që ju tashmë e  keni, por edhe për hetimin e shërbimeve para se të regjistroheni për to.

Burimi:http://www.pcworld.com