Si të hiqni Username në Skype?

Ka raste kur nuk duam të mbajmë Username të përdorur në Skype. Por si mund ta fshijmë atë? Kjo është fare e lehtë.

  1. Mjafton që të shkoni tek ‘’Run’’ pasi të klikoni mbi butonin ‘’Start’’.
  2.  Pasi të keni klikuar ‘’Run’’ shkruani %appdata%/skype
  3. Do ju hapet një  dosje me emrin Skype  dhe brenda saj do të jenë Usernamet e përdoruara nga ju .
  4. Shkoni tek Username që dëshironi të fshini dhe klikoni ‘’Delete”
  5. Mbyllni Skypen.
  6. Hapeni përsëri dhe tani ai Username nuk do të ekzistojë më!