Frutat e ndriçuara!

Një artist ka krijuar këtë eksperiment me fruta, duke i ndriçuar ato, dhe ka kapur këto foto të mrekullueshme.

Ai ka vendosur gozhda brenda frutave, të cilat i ka lidhur më fije bakri.

Artisti Caleb Charland  nga Bangor, Maine, i transformon frutat në qeliza elektrokimike të cilat i rregullon artistikisht perpara se t’u bëjë fotografi. Frutat prodhojnë dritën e mjaftueshme për ti kapur këto foto , të cilat janë bërë në errësirë të plotë.

Burimi: http://www.dailymail.co.uk/