Thesari I Detit të Kuq!

Një grup turistësh që kanë udhëtuar në Detin  e Kuq, kanë sjellë foto të ndryshme të gjallesave të çuditshmë që lëvizin nëpër det gjatë natës.

Shumë nga këto specie të ndryshme  e kalojnë ditën e tyre pa bërë asgjë dhe mezi presin errësirën , që të kenë mundësi të gjuajnë. Ngjalat Moray dhe peshku ferrëgjatë janë gjallesat të cilat shfaqen më shumë gjatë natës.

Deti I kuq është një ekosistem me rreth 1200 loje peshqish 10% prej të cilëve nuk janë gjetur askund tjetër.

Burimi: http://www.dailymail.co.uk/