WORDPRESS Archive

0

Versioni i ri WordPress 3.9!

WordPress.org ka lançuar versionin 3.9, i cili përfshin disa ndryshime dhe përmirësime në mjetin e menaxhimeve të blogjeve. Versionin e ri mund ta shkarkoni nga WordPress.org/Download . Read the rest of this entry »

0

10 arsye për të përdorur WordPress

imag

 

Më poshtë po renditim 10 arsye pse duhet të përdorim wordpress.

 

 

 

Read the rest of this entry »

0

Instalo WordPress-in në kompiuterin personal duke përdorur WampServer

WampServer të lejon të përdorësh kompiuterin tënd si server lokal. Të lejon të konfigurosh Apache, MySQL dhe PHP në serverin lokal. WampServer është pa pagesë dhe të ndihmon të familjarizohesh me një server, për ta menaxhuar atë. Kështu mund të ndertosh një faqe interneti duke e shfaqur në kompiuterin personal, pastaj mund ta importosh tek faqja që ke në internet.

Read the rest of this entry »

0

Shumë sulme në platformën WordPress, si të mbroheni

wordpressNëse keni ndonjë faqe në platformën WordPress duhet që të bëni ndryshime në mënyrë që të mbeteni të sigurt dhe të paprekur ndaj sulmeve që kanë filluar në mbarë botën.

Read the rest of this entry »