PREZANTIMI Archive

0

Kalendari i Kampionatit Botëror Brazil 2014.

Brazil 2014

KËTU keni kalendarin e kampionatit Botëror Brazil 2014.

0

Korbi Kolesjan. PEMA

KORBET Kolesjan

Pema gjinekologjike e fisit Korbi në fshatin Kolesjan të rrethit Kukës. Duke qenë se shumë veta janë larguar nga Kukësi, ajo nuk është e plotësuar. Mirëpres sugjerimet dhe korrigjimet në mënyrë që ajo të jetë sa më e saktë. Mund të më shkruani në urankorbi@gmail.com.

0

Pse zebrat kanë vija ?

1 2

Kjo është një ndër misteret më të vjetra të biologjise evolucionare. Read the rest of this entry »

0

Abetarja shqip në iPhone

abetare shqipNë dyqanin e aplikacioneve online për pajisjet e Apple (App Store), ka dy javë që është shtuar edhe një aplikacion i ri me emrin Abetare. Read the rest of this entry »

0

Problema të llogjikës. Problemi i Kapuçëve

Lexoni këtë eksperiment:

Në një kuti janë 5 kapuçë 3 të kuq e 2 të bardhë. Tre personave pasi u janë lidhur sytë u janë vendosur nga një kapuç  në kokë. Janë vendosur njëri pas tjetrit dhe u janë zgjidhur sytë.Personi i TRETË shikon ngjyrat e kapuçëve të dy të parëve, i DYTI shikon vetëm ngjyrën e të parit ndërsa i PARI nuk shikon asnjë.

Read the rest of this entry »

0

Pershendetje!

Mire se vini Blogun personal te Uran Korbit!