Imazhet e stuhive rrufe poshtë në Tokë të kapura nga një astronaute 400 milje larg.

1 2 3 4 5 6

Fotot mahnitëse nga maja e botës tregojnë një pamje unike të stuhive rrufe në Tokë. Këro imazhe janë kapur 400 milje larg nga Toka. Një nga fotot më mbreslënëse tregon  qiellin e mëngjesit kaliforninan sipër Los Angeles dhe San Diego  të ndezur më rreze drite. Fotot u bënë nga  Stacioni Ndërkombëtar Hapësinor (ISS)  nga sateliti i cili rrotullohet nga astronautja  Karen L. Nyberg i NASA . Stuhia shpërtheu herët ëktë jave duke krijuar një pamje spektakolare të mrekullueshme. Ajo gjithashtu mori foto të stuhive nga Afrika Perëndimore dhe Azia , ku kapi dhe një vijë të kuqe që nuk ishte kapur ndonjëherë më parë. Fenomeni ndodh kur të shtënat shkojnë drejt tokës , rrufeja shpërthen poshtë mbi re 50 milje dhe krojon fije të kuqe shumë të larta.

Burimi:http://www.dailymail.co.uk