iPhone miliona dollarësh!

2 1

Apple është kompania që ka prodhuar pajsije që janë shumë të përdorshme dhe mjaft të pëlqyera. Një model i veçantë iPhone sapo është krijuar nga një argjendar i kompanisë Alchemist London. Ky iPhone është iPhone më i shtrenjti në botë,£ 600,000. I quajtur celulari miliona dollarësh , iPhone është krijuar nga  24-karat bezel ari dhe është i mbuluar nga 700 diamante individuale  që arrijnë në mbi 7 karat.

Burimi:http://www.dailymail.co.uk/