0

Kaskë e padukshme për biçikleta. Shpikja nga dy studentë suedezë

kaske per bicikletaBiçikleta është një nga elementët më të rëndësishme të jetës në Suedinë moderne. Të paktën 80% e popullsisë së këtij vendi e disponon mjetin me dy rrota dhe e përdor shpesh atë gjatë javës, qoftë për transport të shpejtë dhe efikas, qoftë për kënaqësi. Megjithatë, vetëm 1/3 e tyre mbajnë kaskë mbrojtëse teksa ecin rrugëve. Read the rest of this entry »