0

Toka në Alarm, temperatura është gjithmonë në rritje dhe niveli i detit gjithnjë dhe më i lartë.

tokaËshtë vërtet një alarm Real raportet e para të  IPCC OKB-së mbi ndryshimet klimatike që do të përfshijnë Tokën në vitet e ardhshme.

Read the rest of this entry »