egjipti Archive

0

Piramidat e humbura të Egjiptit gjenden në Google

piramida1

Disa kodra prej rëre të zbuluara në shkretëtirën egjiptiane duke përdorur Google Earth, mund të jenë vendi i piramidave të humbura. 

Read the rest of this entry »

0

Piramidat e Egjiptit, efekti çudibërës i tyre

egyptPiramidat egjiptiane janë një nga çudirat më të mëdha botërore dhe ndërtesat më misterioze që ekzistojnë në Tokë.

Read the rest of this entry »