facebook Archive

0

Dëshironi të dini se cilat janë linqet që po bëjnë xhiron e botës në Facebook dhe Twitter!

read URLDëshironi të dini se cilat janë linqet që po bëjnë xhiron e botës në Facebook dhe Twitter, pra, ato që po shpërndahen më shumë? Vendi i duhur është Rad URL
 

Read the rest of this entry »

0

10 fakte “të parëndësishme” për Zuckerberg

mark-zuckerbergTë martën më 14 maj  Mark Zuckerberg mbushi 29 vjeç, shumë pak vite mbi shpinën e një miliarderi dhe mos harroni që ai bashkë-themeloi Facebook, rrjetin social më të madh në botë, kur ishte ende adoleshent. 

Read the rest of this entry »