0

Google mbështet Windows XP deri në vitin 2015

1

Po përdorni akoma Windows XP? Nëse po ,ju duhet ta përditësoni atë  sepse Microsoft së shpjeti nuk do ta mbështesë më Window XP dhe google gjithashtu.

Read the rest of this entry »