0

Heliosfera dhe kufijtë e sistemit diellor

Heliosfeheliosferara, ajo shtresë e hapësirëts që ndikohet nga Dielli, është një mënyrë për të përcaktuar kufijtë e sistemit tonë diellor.

Read the rest of this entry »