0

Shikoni Tokën në kohë reale

toka1Kamerat e kualitetit HD të cilat do të vendosën në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës, do t`u krijojnë mundësinë banorëve të Tokës që të shikojnë Planetin e tyre, me anë të video-xhirimeve që këto kamera do të realizojnë dhe do të dërgojnë në tokë. “Do të duket diqka e mrekullueshme” u shpreh një zyrtar nga kompania UrtheCast. Read the rest of this entry »