0

Ndërtohet roboti I madh me 6 këmbë.

robotNjë robot gjigant me  6 këmbë u shpik nga një dizenjues I cili harxhoi 4 vite për ta ndërtuar.

Matt Denton, nga Hampshire, e vlerëson atë si një lodër  shumë të shtrenjtë për të cilin ai ka harxhuar mijëra £. Ai thotë se një kompani minerare dhe një organizatë detare kërkimore tani janë të interesuar në shpikjen  e tij dhe se ai shpreson se ajo mund të përdoret në panairet e shkencës.

Read the rest of this entry »