office Archive

0

Një version i ri i Office për Mac!

1

Microsoft do të nxjerrë një komplet të ri për Mac para fundit të këtj viti , informon menaxheri i kompanisë së produkteve Office në Gjermani. Read the rest of this entry »

0

Kingsoft Office mund të jetë alternativa më e mirë e Microsoft Office

kingsoft officeKingsoft Office mund të konsiderohet si një prej kloneve më të mira pa pagesë të Mirosoft Office. Aktualisht Kingsoft ka lëshuar paketën Office Free 2013 për sistemin Windows e cila përmban tre module: Writer, Spreadsheets dhe Presentations që korospondojnë me Word, Exel dhe PowerPoint.

Arsyet që e bëjne këtë paketë të qendrojë në krye të listës së alternativave të Microsoft Office janë:

Read the rest of this entry »