0

Raspberry Pi, kompjuteri prej 25 $, shitet brenda disa orësh në SHBA

RaspiModelBRaspberry Pi, PC-ja i lirë me Linux që kushton vetëm 25 $, doli në shitje gjatë ditës së hënë në SHBA dhe u mbarua brenda disa orëve.

Read the rest of this entry »