0

“Dielli si Art!”

Shfaqja e qetë e  Diellit  në qiellin tonë, fsheh

natyrën  e tij të vërtetë prej një topi të nxehtë me trazira të vazhdueshme. Në të vërtetë ai është një rrjet kompleks , i padukshëm për syrin tonë , me qeliza  me plazmë të ngrohtë dhe të ftohtë. Read the rest of this entry »