twitter Archive

0

Twitter ”mbrohet” nga spiunët qeveritarë

twiter1Twitter ka njoftuar implementimin e një teknologjie të re sigurie, që e bën më të vështirë spiunazhin ndaj përdoruesve të vet, teksa u bën thirrje edhe firmave të tjera të internetit të bëjnë të njëjtën gjë, në përpjekje për të shmangur programet e përgjimeve nga agjencitë qeveritare të inteligjencës. Read the rest of this entry »

0

Dëshironi të dini se cilat janë linqet që po bëjnë xhiron e botës në Facebook dhe Twitter!

read URLDëshironi të dini se cilat janë linqet që po bëjnë xhiron e botës në Facebook dhe Twitter, pra, ato që po shpërndahen më shumë? Vendi i duhur është Rad URL
 

Read the rest of this entry »

0

Twitter, Disa udhëzime si funksionon

 12

Twitter është një     rrjet social online dhe një shërbim mikroblog , i cili u lejon përdoruesve të dërgojnë dhe lexojnë “tweets” , mesazhe të shkurtra deri në 140 karaktere.

Read the rest of this entry »