0

Disa vende të braktisura të çuditshme

Disa vende të së kaluarës edhe pse të braktisura cilësohen si te cuditëshme dhe vizitohen nga mijëra e mijëra njerëz. Nga Namibia,në Australi, në Kinë e kudo ku janë vepra të ndryshme duke nisur nga qytetet të tëra e deri tek teatrot që janë braktisur prej kohësh.

Read the rest of this entry »